Vitamínové punčové rezy

Suroviny


KORPUS

4 vajcia
160 g cukor práškový
100 ml olej
100 ml voda
220 g múka hladká
12 g Kypriaci prášok do pečiva

SIRUP

1 vrecko LianaVIT malina
200 ml prevarená vychladnutá voda
rumová aróma

POLEVA

1 vrecko Poleva punčová Liana
200 g cukor práškový
5 PL voda
1 PL olej

ĎALEJ POTREBUJEME

džem

Postup


1. Bielky vyšľaháme do tuha, postupne pridáme cukor, žĺtky, olej a vodu. Ručne metličkou vmiešame múku s kypriacim práškom.

2. Cesto vylejeme na plech vystlaný papierom na pečenie. Pečieme pri 175°C 20 - 25 minút.

3.Z vychladnutej piškóty odstránime papier na pečenie. Rozdelíme na polovicu a jednu polovicu prekrojíme horizontálne na dve tenké časti.

4.V 200 ml prevarenej vychladnutej vody rozmiešame LianaVIT malina, dochutíme rumovou arómou. Jeden prekrojený korpus potrieme džemom, priložíme hrubý korpus, ktorý polejeme pripraveným vitamínovým sirupom a znova natrieme džemom. Položíme vrchný tenký korpus a na 20 minút zaťažíme.

5. Na polevu zmiešame práškový cukor, punčovú polevu, studenú vodu a olej. Pripravenú polevu vylejeme na koláč a rozotrieme horúcim nožom. Krájame horúcim nožom, kým ešte poleva nie je úplne stuhnutá.

Bezlepkovú verziu receptu pripravíme zámenou múky a kypriaceho prášku za Cake mix Liana.

Ďalšie skvelé recepty nájdete na WWW.LIANA.SK

čas prípravy

90 minút

počet porcií

4 porcie

zložitosť

stredná

Prajeme Vám dobrú chuť!

Máte svoj obľúbený recept, v ktorom používate výrobky značky SABI?

Zašlite nám ho na e-mailovú adresu recepty@milkagro.sk

Čerstvé a chutné akciové produkty nielen vo vašej chladničke.

Súhlasím s pravidlami Ochrany osobných údajov.
Hore